söndag, juli 01, 2007

Hemma igen


Dags att tömma lastbilen med alla partiprylar som varit i Sundsvall. Ett lass på partihögkvarteret och ett på riksdagskansliet blev det innan det trötta fordonet och vi fick andas ut.


Hägglunds talarstol (följetong) utanför infochefens rum på riksdagskansliet. Tidigare när transportbilen lastades ur på Munkbron fick talarstolen stå en stund på trottoaren så kom en trevlig busschaufför förbi och växlade några ord med oss. Chauffören fick veta att det var Hägglunds talarstol han hade framför sig och kunde då inte hålla sig utan passade på att "testa" den med ett eget mikrotal och avslutade med "vilken ära" och ett skratt.


Bild: Kaffemaskinen "Ian"

När bloggen ändå var på riksdagskansliet så passade vi på att testa deras nya kaffemaskin.

Maskinen lockade med en rad olika smakvarianter men vi hann bara med "färskmalet" och "instant". När testpanelen tryckt på knappen ”färskmalet” upplevde vi att maskinen tog väldigt god tid på sig att mala bönorna. När den väl hade jobbat färdigt doftade det lockande från kaffemuggen. Det var dock ingen smaksensation som väntade, snarare en medelmåttig upplevelse.

”Instant”-varianten levde upp till sitt namn och fyllde snabbt koppen och smakade överraskande nog minst lika gott, kanske godare och inte minst fylligare än det malda.

Fråga nummer ett vi ställer oss är om inte någon på riksdagskansliet borde ringa efter service och be dem justera inställningarna.

Fråga nummer två; är det bara vi som tycker att det ser ut som om kaffemaskinen är prydd med Ny demokratis gamla logga?

Sammantaget så får maskinen tre vitsippor i betyg.


Ovanför kaffemaskinen såg vi denna efterlysning (Kristdemokraterna delar våning med en grupp moderata riksdagsledamöter).

Inga kommentarer: