tisdag, juli 08, 2008

Vi såg

KDU:s förbundssekreterare, Simon Westberg, och Martin Källstrand, försvarspolitiskt sakkunnig hos Kristdemokraterna, på Skattebetalarnas gratismiddag. "Skatteåterbäringen kommer tidigt i år" säger Martin. Martin berättade för bloggen att han kom direkt från London där han bland annat träffat Margreth Thatcher.

Vi såg

Vi såg Kristdemokraternas bloggare på McDonalds Östercentrum. De bloggar här. Bloggen kunde konstatera att en McFeast och en Cheeseburgare med Soleroglass gled ned hos de två bloggarna.

Nu är det middag


Kampanjteam, info och tekniken skall äta middag.

Bakom hoppborgen
Hopp


Nu hoppas det för fullt i visby.

Bloggen har hyrt cyklar


Då avståndet från hotellet överstiger ca 1 mil har Bloggen valt att investera i 2 läckra cyklar. En Crecent och en monark, men vill ju inte välja sida...

Vi ser land!Bloggen är snart framme på Gotland, en och annan rauk ses i horisonten. Dock fungerade inte NMT uppkopplingen som vi hade hoppats. Man kan säga att det inte var optimala förhållanden inne i plåtburken (Gotlandsfärjan).

Bredband på båten

Då gotlandsfärjorna inte erbjuder internet har bloggen satt upp ett eget trådlöst nätverk, via NMT. Vi återkommer med en rapport om hur det fungerar ute på havet.

Snart drar vi


Färjan avgår 10.45, vi är således framme 13.45. Bloggen förväntar sig en stor välkommstkommitté när vi kommer fram.