måndag, juli 03, 2006

FNN var här


Den "oberonde" nyhetskanalen FNN är här och raporterar.

Vart var SSU?


Till bloggens besvikels kom inte SSU till Kristdemokraternas dag i Almedalen. Hade varit roligt att se vad som hade hänt...

Dock var otroligt bra stämmning bland KDU:arna som för dagen hade fått hjälp av CUF, MUF och LUF.

Göran talar till folket

Alliansbröder hjälper till


Inför kvällens hot från SSU har MUFs vice ordförande Christian och generalsekretarera Oskar tagit med ett 30-tal muffare som kan hjälpa till. Ingen skymt av SSUare ännu..

Bombhund


Just nu håller polis på att söka av scenen i Almedalen med bombhund och spegel, det märks att säkerheten är god i år.

Vem är snyggast?Två av rörelsen pressekreterare har tuffat till sig rejält, KDU Fredrik och Kd Niclas måste varit på en lång shoppingrunda. Bloggen gillar skarpt Niclas hatt. Vem tycker ni har snyggast stil?

Bilen


KDU hade under dagen en aktion för sänkt bensinskatt. Till detta hade man egenhändigt snickrat ihop en liten leksaksbil. Bilen var så välgjord att Aktuellt ringde och ville filma bilen speciellt för ett inslag.

Fler SSUare till Gotland?


Den senaste snackisen nere i Almedalen, där Kristdemokraterna just nu gör sig iordning för Görans tal, är att SSU har bestämmt sig för att komma ned och sabba mötet. KDU är redan på plats för att möta eventuellt motstånd från de sk. 1000 SSU:arna. Bloggen förmodar att färjorna varit överfulla idag då de under gårdagen inte kunnit vara mer än 500-600 st på plats.

SSU vill förstöra

Då Kristdemokraterna idag hade sin presskonferens försökte SSU på bästa sätt förstöra. Temat för SSU:s aktion var att Kd vill skicka kvinnan tillbaka till spisen. Bloggen tycker det rimmar lite illa, då vi noterade igår att det var S-kvinnorna som stod för kaffe serveringen under Sosse Perssons tal, snacka om att kasta sten i glashus. Aktionen genomfördes utan polisatillstånd, nu är SSU polisanmälda. Men det drabbar ju inget fattig, LO betalar.

Ella i radio

För några minuter sen intervjuades Ella i Sveriges Radio, även UV Ida intervjuades i samma veva. Ida var säkert lika förbannad som vanligt, kan inte vara lätt att hela tiden vara så sur och upprörd som hon.

Marie

Bloggen såg Unitedminds/Expressen/Tv4 Marie på Olery's där hon åt mat med sitt barn.

Sossar Göran

Ja se dessa sossar. Sosse Göran är tydligen så gammal att han under sin uppväxt fick leva med varmvatten ransonering, när familjen skulle bada så använde man samma vatten till alla och Göran fick bada sist, det tyckte han inte om. Bloggen har dock en teori om att Göran fick bada sist. Kan det vara så att allt vattnet rann ut över kanten i den milda grad så det inte fans något kvar till övriga familjen när han gick ur.