onsdag, juli 05, 2006

Det nya moderaterna talar i Almedalen

Torgmöte med Lundgren


Nils håller torgmöte men det är ingen som lyssnar

Fredrik som pappgubbe

Frågan är om han ser bäst ut som pappgubbe eller i verkligheten?

Reinfeldt i Almedalen


Det är moderaternas dag i Almedalen. Moderat Fredrik är nu klar med sin presskonferens och försöker ta sig ut till Almedalen för en intervju med TV3. Det är fullt med Ungallianser som sjunger och håller upp plakat.

Vi såg - Bo Strömstedt

Vi såg - M-ambulansen

Vakterna är på plats


Inför kvällens tal av moderat Fredrik har MUF brett ut sig runt scenen i Almedalen, man fruktar att SSU skall försöka förstöra ikväll. Till sin hjälp har de även KDU, LUF och CUF. Det var likadant när Hägglund talade.

Vi såg - Göran Hägglund

... i internationella stolen.

Vi ger stolens design 1 vitsippa

Nils Lundgren tog en korv


... vid 02:15 utanför Burmeister.

Ella vann


KDU:s Ella var den förbundsordförande som lyckades sitta kvar längst på den elektriska tjuren under gårdagens Crazy Horse aktion. Grattis säger bloggen.

Vänstern demonstrerar


Den samlade vänstern (läs (S), (V) och SSU) genomförde på förmiddagen en demonstration genom Visby. Bland annat skymtades vänster Lars i tåget.

Polishelikoptern cirkulerar över Visby


Det var stort polispådrag i Visby för en liten stund sedan. Nationaldemokraterna hade torgmöte och UV/Osynliga partiet hade motdemonstration.


Vi såg - Ulf och Fredrik


Bloggen såg Ulf Adolfsson och Fredrik Belfrag äta middag på Wisby hotell.

Alliansmingel = Nej tack!


Bloggen såg moderat Fredrik på restaurang O'learys klockan 21.05, med andra ord så var han inte på alliansens mingelfest utan det blev fotboll i stället.

Bråda dagar för Daniel


Riksdagskansliets skatteexpert Daniel har bråda fastighetsskattedagar bakom sig. Kanske därför som ett skäggstubb växt fram? Oavsett orsak så delar vi ut 4 vitsippor till Daniel för hans nya look.

Ps Jo! - Det är Jerzy på tavlan ds