tisdag, juli 04, 2006

Imitatör


Vi såg imitatör Göran live. Alltid kul att få ett ansikte på en imitatör.

Vi såg - Lars Wohlin


Lars Wohlin sågs gratisäta på ett seminarie.

Crazy Horse?


Ungmoderaterna har just nu en aktion vid Donnersplats i Visby. Klockrent tycker bloggen. MUF:s vice ordförande berättade även att SSU:s pressekreterare var mäkta förbannad över att MUF använt pressbilder på Anna till sina flygblad, "Det är jag som bestämmer vem som får använda dom bilderna" lär han ha sagt. Känns som någon borde upplysa mannen om det gamla ordspråket, tala är silver - tiga är guld. På bilden ses KDU:s pressekreterare Fredrik rammla av den elektriska tjuren som stod i centrum för aktionen.

Pirat = gratis?Priatpartiets ordförande Rickard sågs gratis äta på Almegas seminarium. Bloggen ser vissa samband mellan den politik mannen för och fri mat i Visby.

Anna har kommit


Moderat Anna kom just in på Burmeister tillsammans med hennes man David. Ni kanske kommer ihåg att Anna blev rikskändis när hon i valet -98 uttalade sig om lantisar.

Säljande budskap


Bloggen har sett många olika sätt att kampanja på här i Visby. En del mer famgångrika än andra.

Vem blir först på Wisby strand?


Bygget Wisby strand för möten och evenemang pågår i Almedalen. Våren 07 är det klart. Undra vilket parti som blir först ut med kongress i Visby.

Marta


Bloggen åt lunch brevid damfotbollsspelaren Marta på O'learys. Det framgick med all önskvärd tydlighet att hon är här för att stödja miljöpartiet då hon var iklädd deras gröna "fotbollströja". Vi kan kallt konstatera att tröjan inte är snygg, grönt är inte skönt!

S-studenter på efterfest


Bloggen såg S-studenternas ordförande, Magdalena, på efterfest i en lägenhet vid söderport. Notera det fasta taget om hennes bakficka, vem mannen är vet vi dock inte men en kvalificerad gissning skulle vara hennes pojkvän.

Gör om mig...

Det är ju lite inne idag med att byta politik och grafisk profil för en del riksdagspartier. Med anledning av detta har bloggen tagit sig friheten att se hur man skulle kunna göra om Kristdemokraterna.


Fastighetsskatten förstörde festen för Göran


Kd Göran gick gick först från Kristdemokraternas middag under gårdagskvällen. Han kom klockan 21 och gick redan innan 22. Bloggen misstänker att mötet var om fastighetsskatten med de övriga borgerliga partiledarna.