söndag, juli 02, 2006

SSU skandal?

Ryktet här i Almedalen säger att ett antal SSU:are tidigare ikväll var ute i blåsväder. Tydligen är det så att piketpolisen stoppade och visiterade ett gäng ung sossar, det sägs att det var droger som man letade efter.

Breaking news. Bloggen har grävt vidare. De påstådda "SSUarna" var nog mest troligt syndikalister enligt källor. Bloggen har sett en hel del dekaler från Osynliga partiet. Det har varit med förr för att visa sitt missnöje. Kanske var det orsaken till polisens handlande på den röda gruppen av människor.

Hårtork sökes

Fd. vice partiordförande Inger checkade in på Hamn hotellet i Visby och upptäkte till sitt förtret att det inte fanns hårtork på rummet. Inger är som vi alla vet en handlingskraftig kvinna, så hon marcherade raskt ned till receptionen och frågade om det om möjligt gick att låna en, tyvär var alla redan utlånade så Inger fick leta efter en anna lösning. Inger ringer då nuvarande vice partiordförande Maria för att höra om hon möjligtvis hade en på sitt rum, tyvärr hade inte Maria anlänt till Visby än så även här fick Inger se sig besegrad. Men efter ca 20 min ringer räddningen, det är riksdagskansliets Magnus som efter att tidigare pratat med Maria snällt berättar att han har en hårtork på sitt rumt. Nu ställer sig bloggen frågan vad Magnus hade en hårtork till?

Urban skall bli morfar


Bloggen fick under en trevlig middag reda på att partisekreterare Urban skall bli morfar, det är nämligen så att hans dotter Therese är gravid. Ett stort grattis säger bloggen!

Slottner solade hela färjeresan till Visby


Enligt uppgifter till bloggen solade riksdagskanliets Erik på soldäck hela vägen mellan Nynäshamn och Visby. 3 timmar och fem minuter. Då det blåste en del blev det en mycket fin solbränna.

4an följer Kickis steg


TV4 Stockholm har flyttat större delen av sin lokalredaktion till Gotland då alla stockholmspolitiker ändå finns på Gotland denna vecka. De verkar följa varje steg Stockholmsmoderaten Kristina tar då både hon och TV4-redaktionen åkte med samma färja, liksom bloggen.

Ny bil


Tack Statoil säger bloggen. När bloggen skulle byta bil nu på morgonen så var det endast Statoil på Jarlaplan som hade öppet, men vi är inte ledsna för det, vi fick nämligen en splitter ny Toyota kombi.

Framme


Klockan är nu 00.56 och bloggen är framme i Stockholm, efter att ha lastat ut och packat om inför morgondagens (läs dagens) tripp med båt så skall det erkännas att vi är riktigt möra i kroppen. God natt!

Listan

På grund av batteriproblem kunde inte detta inlägg läggas ut under färden mot Stockholm men vi fattar så klart att vi inte kan beröva våra läsare på en hederlig lista, så här kommer inlägget i sin helhet.

Nu när vi sitter här i bilen på väg mot den kungliga hufvudstaden så kom vi på tanken att ha ett litet risktingsbattle. Kombatanterna är de tre Västra Götalands arrangörerna Göteborg, Skövde och Borås.

Här kommer listan:
Bästa vädret - Skövde
Bästa festen - Göteborg
Bästa pressrummet - Göteborg
Bästa arrangörsservice - Borås
Bästa kringaktiviteter - Skövde
Bästa lokalen - Göteborg
Bästa öppningshögtid - Borås

Bäst säkerhet - Borås
Bästa maten - Skövde

Bästa bemanning - Göteborg
Hätigaste lokal- Borås
Bästa kommunikationer - Göteborg

And the winner is.... Gôteborg!