fredag, juni 30, 2006

Bloggen fick rätt


Sandra Dahlberg hoppade upp på scenen.

Huvudrätt

Gråsej med glaserade rotfrukter

KDUs vice ordförande Charlie ställde ifrån sig maten omgående vilket han inte var ensam om. Bloggen uppskattar efter en runda bland borden att 40% av festdeltagarna följde Charlies exempel.

Bloggen ger huvurätten en översaltad vitsippa.

Kvällens värdpar J&J

Johanna och Jonatan

FörrättBacon och kyckling terrin. Garnerat med en tomat och rödlöks-chuttney.

Bloggen ger förrätten två vissna vitsippor.

Matchen var viktigare

Görans stabschef kommer sent tillsammans med Stockholms stadshus David. David anser att de gjorde rätt prioritering att se matchen istället för att gå på början av festen. Jakob är upprörd över att Argentina åkte ut medan David verkar nöjd med resultatet.

En del kom sentSent, sent, glider KDUs pressekreterare Fredrik, KDs pressekreterare Niclas och flickvännen Louise.

Tyskland vidare

Samtidigt som Tyskland går vidare efter straffar startar kd-festen men en video där KDUs förre förbundssekreterare Dan-Ove går runt på stan och intervjuar folk.

...efter det följer en dansuppvisning.

Straffar på TVn


Folket går in i kongresshallen där första timmen av festen hålls. Straffläggning pågår mellan Tyskland och Argentina på TV. Är alla här? Kommer det bli förseningar?

Festen har startat


Minglet vid fruktpyramiderna har börjat. Riksdagledamot Gunilla och gruppledare Stefan såg ut att ha kul.

Lång väntan på festmiddagen

En del deltagare tycker det är en för lång väntan på mat. Festmiddagen intas först klockan 20:30. Bloggen såg bland andra Erik Slottner, Magnus Jacobsson och Sara Rydefjärd smita förbi MacDonalds som ligger i närheten.

Bloggen åkte hiss med Sandra


Bloggen åkte hiss med Sandra Dahlberg på Gothia Tower för några minuter sedan. Är hon kanske här för rikstingsfesten eller spelar hon på någon klubb i Göteborg?

Snart dags för fest

Just nu informerar Maria om de stundande fesligheterna. Klockan 19.00, prick, fyras raketerna av och bandet börjar spela. Bloggen hoppas att alla kommer få det trevligt och att maten smakar.

Uppsnappat i korridorerna

Det ryktas om att följande sagts av någon vid presidiebänken:

"Bäst att ta fram röstkortet, så jag kan visa hur dom där nere ska rösta"

Cecilia bloggar från pressrummet!Expressens Cecilia är på tinget och skriver för fullt på sin blogg. Vi gillar hennes lila outfit. Helrätt Cecilia!

Avslöjande - RÄTTELSE


Rättelse: Det var visst Porche som äter under våra stolar. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för förvirringen.

-..-

Bakom kulisserna kan avslöja att förberedelserna inför kvällens festmiddag pågår under rikstingsdelegaternas stolar. Läktaren kommer hissas upp i taket alá Örebro.

Ett fall framåt för dagens lunch


Hanna, Carl och Erik lassar gärna på lite extra på tallriken. Idag fick de och vi andra njuta av
ungersk gulash (tack för rättelsen Camilla). Det smakade gott tycker bloggen och ger restaurangen tre vitsippor. Hade brödet inte varit så torrt så hade vi delat ut ytterligare en vitsippa. Vi delar oxå ut en silverstjärna för det goda kaffet!

Andreas hälsar


Andreas tittade in till bloggens gömställe, sa hej, skummade sina mejl och lämnade oss lika fort som han kom.

Noras superbloggfamilj


Noras superbloggare Niina och Sven-Gunnar med barn bänkade sig i tid på fredagsmorgonen för att lyssna till valberedningens förslag till ny partistyrelse.

Observera att sympatiske Arvid från 24 direkt syns på bilden.

AmiralVi såg en av rikstingsamiralerna (Martin) i lobbybaren på Gothia. Han sa att han måste sova nu och gick. En dag imorgon oxå..