torsdag, juni 29, 2006

Stan är full av vatten

FöreEfter
Sara och Camilla fick bita i det sura äpplet när de parkerade sina bakfickor längst fram i flumriden. Blött värre var orden som kom ur deras mun efter det vådliga färden.

Lycka i parken


Riksdagskansliets egen Hanna sågs på Liseberg med 4 kg nyvunnen choklad. Hanna kommenterade det hela med att "det var en bra avkastning på 5 kr". På bilden ses även Peter som inte riktigt gick hem med lika mycket snaska. Krispigt säger bloggen.

Lovetrain
Det blev som bloggen förutsåg, många Kristdemokrater sågs fira den lediga kvällen på Liseberg. Bloggen såg bland annat Mikael Oscarsson med ett åkband runt handleden. Men detta var på intet sätt det största som hände under kvällen bloggen såg även Hannah och Andreas åkte en kärleksfull tur med den klassiska bergbanan.

Liseberg ikväll?

Nu är förhandligarna slut för dagen och ryktet säger att många deltagare kommer bege sig till Liseberg för att åka berg-och-dalbana ikväll.

Favorit i repris?Bloggen såg Göran Saxäng gåendes i korridoren, skall det månne bli favorit i repris på rikstingsfesten. För er som saknar minne kan vi berätta att Göran uppträdde på kommundagarna i Umeå med ett bejublat framträdande av "imse vimse spindel".

Invasion


Pressrummet är en populär plats att vara på, inte bara för pressekreterare.

Dom är här

Bakom kulisserna kan nu som enda media avslöja att Kristdemokraternas valbussar har kommit och står parkerade i en mässhall inte långt ifrån rikstingsförhandlingarna. I det stundande valet är det tydligt att partiet sattsar på fart och fläkt. Undrar hur många av ombudsmännen som kommer kampanja lite extra på E20?

Folk i rörelsen 2
Undra vad Mia o Maria läser om i Jönköpingsposten. Vi på bloggen lägger märke till huvudrubriken.

Andreas arbetar febrilt in i sista minut inför sitt seminarium. Kommentera gärna om hur det gick för honom.


Familjen Klomp är i Gôtet.

Gangstah brothers Daniel och Magnus dealar affärer.
Henrik skriver om oss, så vi skriver om honom. Tack!

Ny pressvägg


Lennart skojar framför partiets nya snygga pressvägg. Den till och med luktar gott. Så gott att fönstren står på vid gavel i pressrummet...

Folk i rörelsen
Sjöqvisten fotar som aldrig förr, Gabrielle lyssnar spänt på Görans tal och den gamle KDU profilen Daniel H funderar på vad som skall komma här näst.
Anna säger hej


Marias politiska sekreterare Anna tittade in i vår "fotoateljé" och sa hej till oss!

Göran talar


Nu talar Göran om fotboll, hederlighet och polis.

Mia bloggar?


Är det om möjligt så att bloggaren Mia sitter och skriver om denna blogg på sin blogg inne i kongresshallen?

Göran Bejstam trio

Nu börjar ombuden så smått komma på plats till toner av Göran Bejstam trio, jazzigt värre. Mattias från Karlstad har tittat förbi kameran.

Torsk till lunchen


Till lunchen idag bjöds det på ungsbakad torskfilé med fänskålssky och kokt potatis. Maten var ok men inte mer. Den får två vitsippor av oss. På bilden tar Lars för sig av maten, funderar han månne på om torsken är rättvisemärkt?

Hanna delar ut Sommartider


På varje stol i kongresshallen delar Hannah ut tidningen "Sommartider" på varje stol i hallen. Ännu har inte dörrarna öppnats för ombud och andra.

Sara hälsar på


Görans pressekreterare Sara hälsade aldeles nyss på oss.

Om ni kära läsare vill kontakta bloggen med ett tips eller för den delen chatta med oss via msn går det bra att använda denna adress: bakomkulisserna@hotmail.com

Anders fixar


Anders fixar just nu till lite wellpapp i presskonferensrummet. Läckert tycker bloggen som samtidigt ställer sig frågan om det är något som man inte kan fixa med detta underbara material. I bakgrunden ses även Pontus som ger en hjälpande hand.

Bakom kulisserna rättar


I ett tidigare inlägg på denna blogg påstods det att det trådlösa nätverket fungerar felfritt. Detta kan nu bloggen dementera och berätta att så inte är fallet. Det trådlösa nätverket räcker bara till de 10 översta bänkraderna vid pressläktaren. Bloggen ber om ursäkt om man på något sätt vilselett någon läsare.

Torsten checkar inTorsten checkade precis in. Han blev servad av självaste Carina!

Mer trådlöst


Simon, David och Erik är nöjda med det trådlösa nätverkets täckning. Den enda platsen där det är lite klent drag är på scenen. Först på plats där är Magnus, från Huddinge.
Bara en bullermaskin kvarNu på torsdagsmorgonen har tvättmaskinerna blivit tvättmaskinen + att den enda som är kvar har trillat. Inget störande buller hörs upp till vårt rum. Fortsätt med det.

För övrigt så är det en solig morgon i Göteborg och de trådlösa nätverken fungerar perfekt!

Peter på plats


Nu har även Peter hittat till Svenska mässan.